Nya bilar

Nya SEAT bilar

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda dessa fantastiska och moderna bilar som fått mycket beröm för både sin teknik och design. SEAT som tillhör familjen Volkswagen Group är prisvärda bilar med bra kvalitet och snygg design.

Mii en smart liten bil

Vår Miljöbil MPI 68 Ecofuel reducerar CO2- utsläppen med 87-93 % om man använder biogas jämfört med naturgas. Mii Ecofuel är dessutom skattebefriad de första fem åren. För dig som väljer Mii Ecofuel som tjänstebil får en reducering av förmånsvärdet.

Nya Ibiza 5d

Nya SEAT Ibiza är fullmatad med den senaste tekniken och definitivt redo för dagens teknikorienterade värld. Infotainment-systemet är nu helt integrerat i instrumentbrädan, vilket gör det enkelt för föraren att använda.
Full Link-tekniken ger dig möjligheten att använda telefonen via följande tekniker: Apple CarPlay eller MirrorLink. Med SEAT DriveApp kan du via Mirror Link få tillgång till funktioner som t.ex. en talfunktion som läser uppdateringar och meddelanden medan du kör.

LEON TSI 110

Den tredje generationens SEAT Leon imponerar med sin design och sportiga känsla. Vi har tänkt till och skapat en utrustningsnivå som är helt rätt för ett helt rätt pris . Leon TSI 110 Style 167 900:- inkl teknikpaket.

  • Snittförbrukning: 4.9 liter per 100 km
  • CO2 g/km: 114

SEAT Leon ST Kombi

Körglädje till bländande priser. SEAT Leon ST Kombi TSI 110 Style inkl Teknikpaket NU 174 800:- Välkommen in och prova vår kritikerrosade Leon. Oavsett om du vljer en smidig 5-dörrarskaross eller en rymlig kombi får du en av markandens mest bensinsnåla och körglada bilar i sitt segment. Finns för omgående leverans.

  • Snittförbrukning: 4.9 liter per 100 km
  • CO2 g/km: 114

Seat Ateca

Nya SEAT Ateca utmanar vardagen med en distinkt och dynamisk stil. I kupén har varje detalj skapats för att göra rutinerna roligare och smidigare – med allt från den ergonomiskt utvecklade instrumentpanelen till det väl tillgagna utrymmet. Nya Ateca är en SUV för en roligare vardag.

  • CO2 g/km: 114

Nya Alhambra

SEAT Alhambra finns med fyra motoralternativ. En turboladdad bensinmotor på 150 hk och en på 220 hk, en turbodiesel på 150 hk och en på 184 hk. Med dieselmotorn drar bilen bara 0,52 l/mil, det är mycket snålt för en bil i den här storleksklassen.